OX2 säljer vindkraftspark för 2,5 miljarder kronor (2024)

Snygg och praktisk, rolig och förnuftig – nya Cupra Tavascan

Elbilsrevolutionen fortsätter och antalet nya elbilsmodeller ökar. Enligt branschorganisationen Mobility Sweden noterade försäljningen av elbilar årsbästaresultat i juni. Tjänstebilsförarna är i majoritet av registreringarna, då de stod för sju av tio nya personbilar.

Men i en djungel av elbilar, tjänstebilsmöjligheter och räckviddsångest finns det en hel del att tänka på när det är dags att välja tjänstebil.

1. Total ägandekostnad

Fokusera inte bara på bilens inköpspris utan också på totala ägandekostnaden, som inkluderar bränsleförbrukning, underhåll, försäkring och värdeminskning. En bil med lägre inköpspris kan vara dyrare i längden om den har hög förbrukning eller stora underhållskostnader. Välj en bil som erbjuder en balans mellan pris och långsiktiga kostnader.

Cupra Tavascan är en spännande nykomling på marknaden för tjänstebilar och erbjuder en rad fördelar som gör den till ett utmärkt val för företag och anställda. Detta är en helelektrisk bil som inte bara är förnuftigt prissatt – bakhjulsdrivna Tavascan kostar från 564 900 kronor – den är dessutom välutrustad som standard, billig i drift och det ingår tre års fri service, tre års fri vägassistans och 2 års nybilsgaranti (+ 1 års extra garanti upp till 9 000 mil, det som infaller först)*.

Om du väljer Tavascan som förmånsbil kan du dessutom välja att lägga till konceptet Cupra Business Lease som omfattar finansiering, försäkring, serviceavtal, däckhotell och drivmedelskort – allt på en faktura.

2. Minska koldioxidutsläppen

Allt fler tjänstebilar rullar på svenska vägar och många företag prioriterar att göra så miljövänliga val som möjligt för sina medarbetare för att minska sina klimatavtryck.

Att välja en helt elektrisk bil, som Cupra Tavascan, hjälper företag att minska sitt koldioxidavtryck. Att välja en elbil kan också innebära ekonomiska fördelar i form av lägre driftskostnader, eftersom el är billigare än bensin eller diesel, attraktiva förmånsvärden och lägre underhållskostnader på grund av färre rörliga delar.

OX2 säljer vindkraftspark för 2,5 miljarder kronor (1)

3. Funktionalitet och behov

En tjänstebil ska kunna möta dina specifika behov och krav. Fundera över hur du ska nyttja bilen och till vad – behöver du mycket lastutrymme, kör du ofta långa sträckor eller kommer du huvudsakligen att använda bilen i stadstrafik? En bekväm och praktisk bil kommer att göra ditt arbetsliv enklare och mer effektivt.

Med en räckvidd på upp till cirka 565 kilometer på en enda laddning, enligt WLTP-standard, erbjuder Cupra Tavascan tillräcklig räckvidd för de flesta dagliga arbetsresor. Den växande infrastrukturen för elbilsladdning gör det också enklare att hitta laddstationer både i städer och längs landsvägar. Snabbladdningsmöjligheterna – upp till 10 mils laddning på sju minuter och från 0-80 procent laddat batteri på 30 minuter – gör att du minimerar stilleståndstid.

4. Komfort och säkerhet

Komfort och säkerhet är avgörande, speciellt om du spenderar mycket tid på vägarna. Välj en bil med bra sittkomfort, goda säkerhetsfunktioner, antisladdsystem och med avancerade förarassistanssystem. På så sätt kan du minska risken för olyckor och skador samt att det bidrar till en bättre arbetsmiljö.

Nya Cupra Tavascan är utrustad med den senaste tekniken, vilket inkluderar avancerade säkerhetssystem och förarassistansfunktioner. Funktioner som adaptiv farthållare, filhållningsassistans och automatisk nödbromsning bidrar till en säkrare körupplevelse. Tavascan är också en bil som levererar imponerande prestanda. Med sin kraftfulla elmotor (286 hästkrafter/210 kW hos bakhjulsdrivna versionen och 340 hästkrafter/250 kW för den fyrhjulsdrivna) erbjuder den snabb acceleration och en dynamisk körupplevelse.

För många förare – även för tjänstebilsförare – är körglädje en viktig faktor, och med Tavascan får du detta i överflöd. Bilen är dessutom tystgående och vibrationsfri, vilket ger en behaglig och stressfri körning, perfekt för långa arbetsdagar bakom ratten.

OX2 säljer vindkraftspark för 2,5 miljarder kronor (2)

5. Företagets policy och image

Valet av tjänstebil bör överensstämma med företagets policy och image. Vissa företag har specifika regler för vilka bilar som får väljas, inklusive miljökrav och budgetramar. En bil som matchar företagets image kan också ha en positiv inverkan på hur företaget uppfattas av kunder och samarbetspartners.

Cupra Tavascan kombinerar prestanda, hållbarhetsfokus, avancerad teknik, stil och praktisk räckvidd, vilket gör den till ett utmärkt val som tjänstebil. För företag som vill erbjuda sina anställda en elektrisk tjänstebil som även är rolig att köra och har en modern och professionell image, är Tavascan ett smart val. Den nya elbilen har även en inspirerande design som skiljer sig från många andra tjänstebilar på marknaden. Dess sportiga utseende och eleganta linjer ger ett professionellt och modernt intryck, vilket kan vara viktigt för företag som vill projicera en viss image. Interiören är lika imponerande, med högkvalitativa material och en genomtänkt layout som erbjuder komfort och bekvämlighet.

Att bilen både finns som bak- och fyrhjulsdriven version, att den har dragkroksförberedelse, möjlighet att montera på takräcke och både hållbara och återvunna material gör inte saken sämre. Som en del i Volkswagenkoncernen erbjuder Cupra även ett brett och pålitligt återförsäljarnätverk, auktoriserade servicepunkter över hela landet och ett stabilt finansbolag bakom. Detta garanterar ett tryggt bilägande för både företag och enskilda förare.

Sammanfattningsvis är det viktigt att göra en noggrann utvärdering av flera faktorer när du ska välja tjänstebil och hitta en bil som inte bara uppfyller dina arbetskrav utan också är snygg och rolig att köra.

Upplev kombinationen av modern teknik och snygg design – boka din provkörning i dag

6 skäl att välja Tavascan

• Priset

• Maxutrustad elbil med fyrhjulsdrift från 654 900 kronor

• Räckvidden

• Räckvidd upp till 565 km och en dragvikt upp till 1 200 kg

• Designen

• Progressiv design med sport-DNA

• Säkerheten

• Hög säkerhet och innovativ teknik för en maximal körupplevelse med bland annat Matrix LED strålkastare, Front och sideassist, Pre-crash, Roll over assist, Exit warning + assist, parkeringssensorer fram och bak inklusive backkamera.

• Välutrustad

• 15-tum infotainmentdisplay (Apple CarPlay/Android Auto), Sennheiser ljudsystem med 12 högtalare, 3-zons Climatronic och värmepump, dragkroksförberedelse, möjlighet till takräcke, 3 års CUPRA Connect, 3 års fri service + 3 års fri vägassistans + 2 års nybilsgaranti (+ 1 års extra garanti upp till 9,000 mil, det som infaller först)

• Körupplevelsen

• En fantastisk körupplevelse

Artikeln är producerad av Brand Studio i samarbete med Cupra och ej en artikel av Dagens industri

OX2 säljer vindkraftspark för 2,5 miljarder kronor (2024)

References

Top Articles
Pounds GBP to New Zealand dollar NZD exchange rate | Travel Money
Postcode Finder New Zealand - UK Postcode Database - CSV & MySQL Postcodes
UPS Paketshop: Filialen & Standorte
Form V/Legends
What to Do For Dog Upset Stomach
Es.cvs.com/Otchs/Devoted
Unlocking the Enigmatic Tonicamille: A Journey from Small Town to Social Media Stardom
Barstool Sports Gif
Xm Tennis Channel
Space Engineers Projector Orientation
2021 Lexus IS for sale - Richardson, TX - craigslist
Newgate Honda
Housework 2 Jab
Lenscrafters Huebner Oaks
Who called you from +19192464227 (9192464227): 5 reviews
Tyrone Unblocked Games Bitlife
The Largest Banks - ​​How to Transfer Money With Only Card Number and CVV (2024)
8005607994
Johnnie Walker Double Black Costco
Wisconsin Volleyball Team Boobs Uncensored
48 Oz Equals How Many Quarts
Strange World Showtimes Near Savoy 16
Darrell Waltrip Off Road Center
What Is a Yurt Tent?
Radical Red Ability Pill
Stockton (California) – Travel guide at Wikivoyage
Housing Intranet Unt
Bridgestone Tire Dealer Near Me
Issue Monday, September 23, 2024
Fairwinds Shred Fest 2023
Vistatech Quadcopter Drone With Camera Reviews
Roch Hodech Nissan 2023
Lake Dunson Robertson Funeral Home Lagrange Georgia Obituary
Indiefoxx Deepfake
Pawn Shop Open Now
Überblick zum Barotrauma - Überblick zum Barotrauma - MSD Manual Profi-Ausgabe
Sabrina Scharf Net Worth
Subdomain Finder
Stranahan Theater Dress Code
فیلم گارد ساحلی زیرنویس فارسی بدون سانسور تاینی موویز
Oklahoma City Farm & Garden Craigslist
Rescare Training Online
New Zero Turn Mowers For Sale Near Me
Stoughton Commuter Rail Schedule
Meee Ruh
Every Type of Sentinel in the Marvel Universe
Heat Wave and Summer Temperature Data for Oklahoma City, Oklahoma
Phunextra
Uno Grade Scale
Pilot Travel Center Portersville Photos
Charlotte North Carolina Craigslist Pets
What Responsibilities Are Listed In Duties 2 3 And 4
Latest Posts
Article information

Author: Horacio Brakus JD

Last Updated:

Views: 6044

Rating: 4 / 5 (71 voted)

Reviews: 94% of readers found this page helpful

Author information

Name: Horacio Brakus JD

Birthday: 1999-08-21

Address: Apt. 524 43384 Minnie Prairie, South Edda, MA 62804

Phone: +5931039998219

Job: Sales Strategist

Hobby: Sculling, Kitesurfing, Orienteering, Painting, Computer programming, Creative writing, Scuba diving

Introduction: My name is Horacio Brakus JD, I am a lively, splendid, jolly, vivacious, vast, cheerful, agreeable person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.